Terrassen

Keramische tegels

Keramische tegels zijn hot.  Deze slijtvaste tegels hebben namelijk veel troeven.
Naast een mooi, moderne en luxueuze uitstraling zijn ze tevens ook kleurvast, antislip en zijn zeer makkelijk in onderhoud.  Wij zorgen voor een perfecte plaatsing, zoals dubbele verlijming,uitzetvoegen, en het afkitten aan vaste gedeeltes zijn zaken waar wij grote zorg aan besteden.

Klinkerwerken Sanseco opritten en terassen
Klinkerwerken Sanseco opritten en terassen

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zijn er  in veel variaties. Ze hebben allemaal hun kenmerkende eigenschappen. Het oppervlak van natuursteen kan op verschillende manieren verwerkt worden.

Aangezien er naast tegels ook veel passend materiaal zoals boordstenen, muurplinten, trapelementen beschikbaar zijn is natuursteen een troef om er een prachtig geheel van te maken.

Enkele referenties van onze tevreden klanten

Wij streven steeds naar kwaliteit en afwerking.
In een vertrouwelijke sfeer gaan we uw project op een professionele manier aanpakken om tot het gewenste eindresultaat te bekomen.

Nienke Vanbutsele
Nienke Vanbutsele
30/11/2023
Perfecte service en afwerking! Betrouwbare, vriendelijke ploeg; Sander is een echte vakman die meedenkt als er onvoorziene problemen zijn. Punctueel, netjes, kortom: een plezier om mee samen te werken. Heel tevreden van onze nieuwe oprit, ik raad hen vanaf nu aan iedereen aan!
Rachid ETT
Rachid ETT
02/11/2023
2 keer gebeld voor een offerte maar bellen niet terug. Ergens anders de dag zelf nog geholpen geweest. Update na feedback lager: na onze eerste ontmoeting heb ik u mijn nummer gegeven en u zou mij bellen de avond zelf. Niet gebeurd. Dan heb ik u gebeld en een boodschap ingesproken met de vraag om te terug te bellen.
Evelien Vanspringel
Evelien Vanspringel
24/10/2023
Wij zijn heel tevreden over het uitgevoerde werk van Sander en zijn team. Onze oprit werd heel mooi aangelegd. We zijn ook dankbaar dat Sander er nog een aantal kleine werkjes wilde bijnemen zoals het vervangen van een paar kapotte terrastegels en het dichtmaken van een paar gaten in het paadje naast de garage. Sander heeft zich ook steeds flexibel opgesteld bij onvoorziene omstandigheden en hield ons steeds op de hoogte van de planning. Communicatie vinden wij zeer belangrijk en Sander heeft dit duidelijk begrepen. Ook zijn mannen waren steeds aanspreekbaar en vriendelijk en werkten heel goed door. Bedankt aan heel het team!
Chris Cauwenberghs
Chris Cauwenberghs
22/10/2023
Oprit en terras laten aanleggen door Sander en zijn team en ze hebben er een prachtig geheel van gemaakt. Heb zoveel goede reacties van buren en passanten gekregen. Super aangename samenwerking ,betrouwbaar, vriendelijk en stipt. Niets was hen teveel. Zeer vlotte en goede communicatie met Sander en hij was ook steeds bereikbaar, ik werd zelfs op de hoogte gehouden met foto's van de evolutie van de werken tijdens mijn week verlof aan zee. Sander en zijn team zijn een absolute aanrader voor de aanleg van je oprit en terras. Sander Arne Yorick Vic dikke mercie Chris
LAMARCHE SMETS
LAMARCHE SMETS
13/10/2023
Sander en zijn team waren ingevallen voor een klus die iemand anders niet meer kon uitvoeren. Correct en betrouwbaar met afspraken en timing, kwaliteit in de uitvoering en steeds in tijdig en correct overleg. Alles wat je wil als klant!
daansplaat99
daansplaat99
03/10/2023
Wij zijn oprecht onder de indruk van het voortreffelijke werk dat Sanseco heeft geleverd aan onze oprit. De transformatie is simpelweg verbluffend. Wat echt indruk heeft gemaakt op ons, is hoe goed het Sanseco-team als een geoliede machine samenwerkte. Ze werkten efficiënt en nauwkeurig, wat het project soepel liet verlopen. Bovendien verdient Sanseco lof voor hun luisterend oor. Vanaf het begin was de communicatie vlot en professioneel. Ze luisterden naar onze ideeën en werkten samen om het perfecte ontwerp tot leven te brengen met hun vakmanschap. We willen het Sanseco-team bedanken voor hun oog voor detail en vakmanschap. We raden Sanseco ten zeerste aan bij familie en vrienden.
Jef W
Jef W
10/07/2023
Heel tevreden over de werken (oprit en terras) uitgevoerd door Sanseco! Goede en vlotte communicatie en alles is mooi uitgevoerd. Sander en zijn team zijn aangename mensen en ook harde werkers. Top!
Jasmine Jacobs
Jasmine Jacobs
10/07/2023
Het was heel fijn samenwerken met Sanseco! We tekenden zelf een ontwerp en we waardeerden het erg dat ze mee nadachten om het geheel tot in de details tot een mooi eindresultaat te brengen. Tijdens de werken besteden ze de nodige aandacht aan een zorgvuldige en kwalitatieve afwerking, maar merk je ook een positieve en toffe sfeer onder de mannen. Leuk om te zien! Verder zijn we qua verhouding prijs-kwaliteit ook zeer tevreden. Een aanrader dus.
Bas van Dun
Bas van Dun
06/06/2023
Goede planning, schakelen snel als er problemen zijn. Betrouwbaar en voeren werken netjes uit. Sander de zaakvoerder is goed bereikbaar en meedenkend. Zijn werknemers netjes, vriendelijk en punctueel. Als de werken gedaan zijn laten ze het proper en afgewerkt achter. Topteam!
Ayman Hariz
Ayman Hariz
04/06/2023
Great thanks to Sander's team for the construction of the driveway and garden works. Friendly workers, hard working and nice spirit between the team. They pay attention to details, communicate everything and they always welcome any questions or additional requests. Many thanks!!