Terrassen

Keramische tegels

Keramische tegels zijn hot.  Deze slijtvaste tegels hebben namelijk veel troeven.
Naast een mooi, moderne en luxueuze uitstraling zijn ze tevens ook kleurvast, antislip en zijn zeer makkelijk in onderhoud.  Wij zorgen voor een perfecte plaatsing, zoals dubbele verlijming,uitzetvoegen, en het afkitten aan vaste gedeeltes zijn zaken waar wij grote zorg aan besteden.

Klinkerwerken Sanseco opritten en terassen
Klinkerwerken Sanseco opritten en terassen

Natuursteen tegels

Natuursteen tegels zijn er  in veel variaties. Ze hebben allemaal hun kenmerkende eigenschappen. Het oppervlak van natuursteen kan op verschillende manieren verwerkt worden.

Aangezien er naast tegels ook veel passend materiaal zoals boordstenen, muurplinten, trapelementen beschikbaar zijn is natuursteen een troef om er een prachtig geheel van te maken.

Enkele referenties van onze tevreden klanten

Wij streven steeds naar kwaliteit en afwerking.
In een vertrouwelijke sfeer gaan we uw project op een professionele manier aanpakken om tot het gewenste eindresultaat te bekomen.

Bas van Dun
Bas van Dun
06/06/2023
Goede planning, schakelen snel als er problemen zijn. Betrouwbaar en voeren werken netjes uit. Sander de zaakvoerder is goed bereikbaar en meedenkend. Zijn werknemers netjes, vriendelijk en punctueel. Als de werken gedaan zijn laten ze het proper en afgewerkt achter. Topteam!
Ayman Hariz
Ayman Hariz
04/06/2023
Great thanks to Sander's team for the construction of the driveway and garden works. Friendly workers, hard working and nice spirit between the team. They pay attention to details, communicate everything and they always welcome any questions or additional requests. Many thanks!!
Sandra Van den Brande
Sandra Van den Brande
17/11/2022
Heel hard bedankt aan het team van Sander voor de aanleg van oprit en terras. Super aangename samenwerking. Vriendelijke mensen, harde werkers en tussendoor een pleziertje maken. Zeker een aanrader. Perfecte en afgewerkte oprit en terras en qua prijs vrij goed. Ze deden ook niet moeilijk als we eens moesten passeren met hond, een aanpassing is altijd mogelijk geweest. Met een koffiekan begon de dag goed. Dit is geven en krijgen, het komt van beide kanten en deden niet moeilijk als er iets extra gevraagd werd aan hun. Sympathieke en enthousiaste mensen. Ik zou zeggen gaat zo maar door met jullie team. Super gedaan en hartelijk dank groetjes sandra en Roland
Ingrid Roelants
Ingrid Roelants
26/09/2022
Tuin in tegels en grint laten aanleggen door Sansecco. Correcte afspraken met Sander. Vlug doorgewerkt, proper afgewerkt. Alles verlopen zoals plan. Goede sfeer tussen het team. Ingrid I
Kristel Magits
Kristel Magits
10/07/2022
vlotte communicatie , snelle bezorging van de offerte en uitvoering van de werken. erg professioneel en vriendelijk ! dikke proficiat Sander en team ! AANRADER 100%
Klaas Beckers
Klaas Beckers
24/05/2022
Terras (tegel) en oprit (kandla) laten aanleggen door Sanseco. Vriendelijke en professionele arbeiders. Goede communicatie en planning. Mooie kwaliteit. En dit alles voor een correcte prijs. We zijn tevreden klanten.
Merel Oeyen
Merel Oeyen
20/04/2022
Wij zijn super tevreden over de samenwerking met SANSECO voor de aanleg van ons terras, zeer vlotte en duidelijke communicatie met Sander, correct over de prijs. De werken werden snel en heel goed uitgevoerd van zodra het weer het toeliet, de mannen werken hard en lijken zich ondertussen goed te amuseren 🙂 Absoluut een aanrader voor al je buitenplannen! Merel&Wout
Jules R
Jules R
23/03/2022
Second time with Sanseco. Second time impeccable experience. Will be coming back for a third time soon for more projects. They are 100% my go-to company for my outdoor plans.
raoul deraoul
raoul deraoul
15/02/2022
Quite please with the job done by Sander's team from Sanseco. Good quality and professional! Special thanks to Arne for his kindness and professionalism.
vincent reygaert
vincent reygaert
22/05/2021