Referenties

Reviews

Wij streven steeds naar kwaliteit en afwerking.
In een vertrouwelijke sfeer gaan we uw project op een professionele manier aanpakken om tot het gewenste eindresultaat te bekomen.

Reviews

Rated 5 out of 5

Tevreden over de plaatsing van een regenwaterput. Groot pluspunt zijn voor mij de goede en correcte communicatie en het op korte tijd afwerken van het volledige project (graven, plaatsen, aansluitingen, netjes achterlaten van de werf). Een aanrader!

Gert
Rated 5 out of 5

Heel aangename ervaring met dit bedrijf.Snelle reacties op vragen en gevraagde aanpassingen. Het resultaat mag gezien worden.Bedankt Pieter en zijn team.

Dirk D
Rated 5 out of 5

Nieuweoprit.be heeft zijn naam niet gestolen!
Van eerste tot laatste contact alles verlopen zoals afgesproken.
Professioneel team die weten waar ze mee bezig zijn.
Absolute aanrader! Bedankt

Filip VL
Rated 5 out of 5

Zeer duidelijke communicatie van bij het eerste contact tot het afronden van de werken. Ook over de weersafhankelijke planning werden we steeds duidelijk geïnformeerd. Kwalitatieve aanleg van oprit in kiezel en terras in keramische tegel voor een zeer correcte prijs.

Rob Vangeneugden
Rated 5 out of 5

Super tevreden over het aanleggen van nieuwe oprit en riolering. Dit zijn vakmensen met liefde voor hun job en dit voor een heel correcte prijs.
Het was zeer aangenaam om met deze mensen samen te werken. Zeker een aanrader!!!!

Jan N.
Rated 5 out of 5

Vakmanschap ten top
Onze nieuwe oprit is prachtig! Met dank aan Pieter voor het advies bij het maken van onze keuze. Zeer proffesioneel team met correcte afspraken en uitvoering. Vakmanschap ten top, een aanrader!

Linda V
Rated 5 out of 5

PERFECTE VERNIEUWING VAN OPRIT EN PADEN RONDOM HUIS.
Vakmanschap, totale afwerking van A tot Z met een enthousiast en vriendelijk team dat hard werkt met grootste nauwkeurigheid. Het resultaat is gewoonweg verbluffend. Klinkerwerken VERHEYDEN verdient 3 MICHELIN sterren.

Jan Mestdagh
Rated 4 out of 5

Ik wens dit jonge bedrijf met zijn enthousiaste medewerkers heel sterk aan te bevelen voor de aanleg van uw terras, oprit, enz. Zeer professionele aanpak, dito werkmateriaal, en dito werkkledij. Hier let ik iets méér op omdat ik beroepshalve ook met deze, niet onbelangrijke, zaken te maken krijg. Een frisse ploeg, zeer vriendelijk, altijd aan het werk. Dit jonge bedrijf heeft veel positieve indruk op mij gemaakt. Ik proefde ook beroepsfierheid en dat geeft je toch heel gauw een gerust gevoel. Ja, de mooie samenwerking onderling deed me denken aan een goed geoliede machine waar alle onderdelen onlosmakelijk met elkaar samen werken. GEWOON TOP!!!

Liliane Neuttiens
Rated 5 out of 5

Een meerwaarde voor onze woning
toffe ploeg , perfecte afwerking , dit is een meerwaarde voor onze woning en kregen ook van de buren lof voor hun werk dat ze afleverden. wij zijn zeer tevreden en kunnen ze aanbevelen.

Edward E
Rated 5 out of 5

Zeer professionele benadering
Zeer professionele benadering van offerte tot afwerking : vriendelijke club, perfecte afwerking, straat gereinigd en terrein opgeruimd. Is een voorbeeld in de bouw aannemerswereld. Het resultaat is te zien te Vilvoorde (Koningslo) strombeeksesteenweg 146.

Pierre Cauwenberghs
Rated 5 out of 5

Super team
Super team , zeer vriendelijke mensen . Om nog niet van hun mooie werk te spreken … werken in fijne sfeer onder elkaar , en hun werk is gewoon super. Zo mooi en heel goed afgewerkt. Zeker een echte aanrader om deze mensen je oprit te laten leggen !!!!! Dank je geweldig team voor het mooie werk aan ons huisje , het is echt héééééél mooi .

Wauters De Vos
Rated 5 out of 5

Mooie afwerking
Zeer tevreden.Aangename ploeg. Mooie afwerking en uitstekend advies. 100% aan te raden!

Lieve